banneer
Dom > O nama

TOPTION je dobavljač profesionalnih laboratorijskih rešenja, a svi posvećeni pružanju najboljih rešenja i proizvoda za globalne kupce koji rade na biologiji, hemiji, farmaciji, analizi životne sredine, hrani, akademskim istraživanjima i sl. Bez obzira na oblast u kojoj radite, mi nastavite teži istom cilju: pružiti vam najprikladnija rješenja i proizvode, kako bi vaše istraživanje bilo tačnije i efikasnije.


Sjedište TOPTION- a se nalazi u Xi'anu , u Kini, gdje posjeduje stotine univerziteta i istraživačkih instituta, a poznato je kao hiljadugodišnja kultura istorije. Duboka kultura i snažni naučnici ponavljaju bolje proizvode, rešenja i usluge za vas.


Glavni proizvodi sadrže reaktor hemijske sinteze, rotacijski isparivač, tankoplastični isparivač, fotokemijski reaktor, reaktor visokog pritiska, sušač za sušenje veša, sušač za raspršivanje, itd. Instrument brenda TOPTION poseduje visoku reputaciju u više od 70 zemalja i regiona, pruža tehničku podršku za desetke hiljada organizacija za rešavanje problema u okviru svojih istraživanja, posebno za univerzitetske, istraživačke institute, industrije, inspekcijske agencije itd. Promocija napredka u tehnologiji i poboljšanje ljudskog života je društvena misija TOPTION .


Verujemo da bi samo vrhunski kvalitet, najvažnija tehnologija, najkompletnije rešenje i najsposobnija usluga, mogli da ostvare misiju i viziju TOPCIJE . Stoga ćemo nastaviti sa stalnim inovacijama i napornim radom, pružiti vam najbolja rješenja i proizvode i učiniti te istraživanje tačnije i efikasnije.

Mi smo mladi, profesionalni i kreativni tim,

Mi smo klijentski i odgovorni tim.


Naša misija: učiniti vaše istraživanje tačnije i efikasnije.

Naša vizija: Postati najkonkurentniji provajder laboratorijskih rešenja na svetu.

Naša vrijednost: Deljenje i pobjeda, uspjeh kupaca, biti zahvalni, nastaviti rasti, inovirati i odgovorni.