banneer
Dom > Proizvodi >> Instrument za rukovanje tečnošću >> Sustav za vakuum aspiraciju

Pada Photoreactor Film

Pada Photoreactor Film
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ako ste u potrazi za kemijsku, biologija, farmaceutska i hrana pada photoreactor filma iz Kine pada photoreactor filma, pada filmski laboratorij photoreactor, pada filma photoreactor 500ml, 1000ml pada filma photoreactor, 3000ml pada filma fotokemijska reaktora, 5000ml pada fotokemijska reaktor proizvođaćima, dobavljači i facoty, ili Provjera pada filma photoreactor prilagodbe i ulijevnog sa profesionalni dobavljač u Kini, budite slobodni kontaktirati Toption Instrument.

Fotokemijska reaktor / fotokemijske reakcije aparati / sinteza putem foto kemiju je najčešće primijenjene metode. Organska synthesises često uspiju samo zbog zračenja UV-svjetlom ili će se pokretna traka ubrza. Fotokemijske reakcije se često izvode na sobnoj temperaturi, tako da su nježniji od druge toplinske pro-cesses. Photoreactors imaju širok spektar aplikacija, npr. u sintezi, analizu i obradu otpadne vode.

Izgradnja na pada Film Photoreactor zračenje brod je u glavne komponentne-nent reaktora. Ima kapacitet od oko 200 ml i razlikovati srebrni obložena visoki vakuum jakna sa strane trake i kaljenje jaknu. Coo-ling cijev i uranjanjem cijevi, oboje od kvarcnog stakla, nalaze se u zračenja posude. Cirkulacija se ostvaruje kod prisilne cirkulacije pumpe "Sustav TOPT", koji upravlja upravljačka jedinica. Isporuka se sastoji od četiri opskrbe plovila s velikim količinama 100, 250, 500 i 1000 ml, kao i niske temperature termometar za niske temperature mora kreću se između-30 ° C i + 100 ° C i manje komade.

Sljedeće prednosti:

■An učinkovito strujanje tekućine da se zrači unutar reaktora.

■Due do pada princip filma, intenzivnog zračenja je postignut.

Potrebno je ■only malih volumena tekućina.

■Operations u nisko temperaturno osigurati dodatne aplikacije roštilj.

■used materijala Borosilikatnog stakla 3.3, kvarc stakla i plastičnih dijelova PTFE.

Fotokemijske reakcije aparata/Fotohemijski reaktor tehnički podaci:

Izgradnja pada Film Photoreactor


Modela

TOPT-200FR

TOPT-500FR

TOPT-700FR

TOPT-1500FR

Izvor svjetla snage

2304

500W

700W

1500W

Izvor svjetlosti život

1000H

1000H

1000H

1000H

Učinkovit dugo

57MM

77MM

97MM

128MM

Popis vrsta sloja

emulgatorska sposobnost

500ML、1000ML、3000ML、5000ML

Tip dvostruki sloj

emulgatorska sposobnost

500ML、1000ML、3000ML、5000ML

Staklena struktura

Type、B tip

Izgradnja na

Pada brzina

2000 RPM

Spajanje materijala

PTFE

Rad materijal

316L

TOPTION je specijalizirana za proizvodnju i prodaju fotokemijska stakla reaktor, UV stakla reaktorskog sustava, ksenon stakla reaktor, jednoslojni stakla reaktor, dvoslojnog stakla reaktor, troslojnog stakla reaktor, termostatske opreme, Ledomat, ultrazvučni instrument, sprej za kosu, vađenje uređaja i tako dalje.

Sa 11 yaeas iskustvo i nakon 8 godina razvoja, je stekao povećava udio na domaćem i stranom tržištu i uživali dobru reputaciju u industriji, naši proizvodi se primjenjuju na mnoge sveučilišta i znanstveno istraživačke ustanove u mnogim područjima.  Također možemo proizvesti vrste opreme, ovisno o potrebi. Vjerujemo da je kvaliteta će te iznevjeriti. Tvrtka TOPTION mogu custimezed različite specifikacije sustava reaktora stakla, vjerujemo "TOPTION" će biti tvoj "TOP IZBOR".

Dobrodošli na prilagođene dizajn! Pls, ne ustručavajte se kontaktirati nas, dobrodošli!!!


Upit