banneer
Dom > Proizvodi >> Sprej za kosu

10L sprej za kosu

10L sprej za kosu
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ako ste u potrazi za kemijsku, biologija, farmaceutska i hrana 10l sprej za kosu iz Kine 10l sprej za kosu, za kosu, Centrifugalne sprej za kosu za prodaju 10l s centrifugalnom sprej, mlijeka sprej za kosu, sprej oprema za sušenje, sprej sušenje u industriji Proizvođači hrane, dobavljači i facoty, ili ček 10l sprej za kosu prilagodbe i ulijevnog sa profesionalni dobavljač u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

1. značajke

(1) na brzinu sušenja, ako materijal tekućine, površina materijala uvećava se uvelike. U struji vrućeg zraka, 95% ~ 98% vode može biti isparila u tren. Vrijeme završetka sušenje treba samo nekoliko sekundi.

(2) ovo je posebno pogodan za sušenje toplinu osjetljive materijale. Svoj finalni proizvodi posjeduju dobra ujednačenost, mobilnost, otapanje kapaciteta. I finalni proizvodi su visoko u njihove čistoće i dobro u njihovu kvalitetu. Proizvodne procedure su jednostavne i operacije i kontrole su lako. Tekućina s vlage sadržaj 40 ~ 60% (za posebne materijale, sadržaj može doći do 90%.) može biti sušen na praha ili čestica proizvoda jednom vremenu.

(3) nakon sušenja, nema potrebe za potresno i sortiranje, kako bi se smanjili operacija postupke u proizvodnji i kako bi se poboljšala čistoća proizvoda. Proizvod čestica promjera, razuzdanost i vodenih sadržaja može se podešavati kroz mijenjanje operacije stanje u određeni Doseg. To je vrlo povoljno za obavljanje kontrole i upravljanja.

2.Principle:

1) nakon filtrira i zagrijava zrak ulazi u razdjelnik zraka na vrhu sušilicu. Vrući zrak ulazi u sušenje sobu u spiralnom obliku i ujednačeno. Prolazi kroz velike brzine Centrifugalne prskalica na vrhu tornja, materijalni tekućina će rotirati i sprayed izuzetno finu maglicu tekuće perlama.

2) kroz vrlo kratko vrijeme od kontakta topline zraka, materijali mogu biti suši konačnog proizvoda. Konačni proizvodi će se kontinuirano prazniti iz dubine sušenje toranj i sa "cyclonesima". Otpadni plin će biti otpušten iz puhala.

3.Application:

(1) sprej za kosu može se koristiti u širokom rasponu gdje je potrebna proizvodnja uzorak slobodno teče u prahu. Ova tehnika je uspješno obrađen materijal u sljedećim područjima:

Pića, okusa i bojenje, mlijeko i proizvodi od jaja, biljka i biljnih Ekstrakata, Pharmaceuticals, toplinu osjetljive materijale, plastike, polimera i smole, parfemi, keramike i napredne materijale, sapune i Deterdženata, krvi, bojila, namirnica, ljepila, Oksidi, tekstila, kosti, zubi i zub Amalgan i mnoge druge.

(2) većina rješenja i supernsions može biti sprej osušeni pružanje rezultat proizvod ima karakteristike materijala.

(3) to je popularan u polja hrane, biologije, materijal, ljekarne, sveučilišta, i R & D Institut i sl. posebno za obradu materijal osjetljiv na promjene temperature, za npr, u prahu, jer materijal samo dodir zraka za kratko vrijeme tako da toplina mogla uništiti komponenta materijala.

Tehnički parametri

Stavka

Jedinica

TP-S100

Max kapacitet

ml/h

10L/h

Raspon Temperatura ulaznog zraka

50° C ~ 300° C

Raspon temperature ispuh zraka

30° C ~ 150° C

Sustavom za raspršivanje

/

Centrifugalne mlaznica

Električnih grijača

KW

28

Izvor topline

/

Električni

Praškom vraćanje stopa

%

≥98

Okretati brzinom

o/min

22000

Promjer sprej pladanj

Mm

80

Nik disk promjera

Mm

80

Dimenzije

Mm

2500 * 1600 * 2800

Maksimalna vlaga isparavanjem

Kg/h

10

Sprej za glavni pogon način

/

Mehanički pogon


Upit