banneer
Dom > Proizvodi >> Sprej za kosu

5L sprej za kosu

5L sprej za kosu
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ako ste u potrazi za kemijsku, biologija, farmaceutska i hrane 5l sprej za kosu od Kina 5l sprej za kosu, sušenje veša s centrifugalnom sprej 5l, 5l za kosu stroj sa centrifugalnim sprej, Centrifugalne spay sušenje rublja, sprej sušenje mlijeka, sprej za sušenje mlijeka u prahu Proizvođači, dobavljači i facoty, ili ček 5l sprej za kosu prilagodbe i ulijevnog sa profesionalni dobavljač u Kini, slobodno se obratite Toption Instrument.

Princip rada

Zraka kroz filtar i grijanje uređaji dolaze u vrući zrak distributer koji je na vrhu sušenje komore, vrući zrak distributer proizvesti vrući zrak, vrući zrak vratio u ravnomjerno sušenje komore i premjestiti gubiti, istovremeno, dostava tekući materijal Centrifugalne sprej glavu koja je opremljena na vrhu sušenje komore, tekući materijal prskati kao magla kapljica , kako bi se povećali kontrakciju površine tekući materijal i toplog zraka, vlaga ispari brzo, kemijska proizvodi u vrlo kratkom vremenu. Grublje proizvod prikupljeni zbirke cijev koja je na dnu kosu, otpadni plin pomoću centrifugalnih ventilatora.

Karakteristika

1. brzo sušenje brzine. Tekući materijal nakon Centrifugalne prskanje, površina će se znatno povećao, u visoke temperature zraka, trenutak će ispariti 95 ~ 98% vlage, tako da vrijeme sušenja će biti oko deset sekundi.

2. usvojiti Paralelni protok uzorak sprej za sušenje, tijekom procesa sušenja, temperatura tekući kapljica nije visoka, obećanje koje proizvode visoke kvalitete. U sprej za sušenje komore, tekući kapljica i protok toplog zraka u istom smjeru, iako je temperatura toplog zraka malo veći, ali kao vrući zrak odmah kontakt sa sprej tekućina kapljica poslije doći u komoru za sušenje, temperatura sušenja komora je umočiti dolje, pa neće napraviti suhi materijal pregrijavanja i pogodno za sušenje Toplinska osjetljivih materijala , temperatura iscjedak proizvoda zavisi od temperature ispušnih plinova i niža nego temperatura ispušnih.

3. široko primijenjena područja. Prema svojstva materijala, možete koristiti vrući zrak sušenje, a također mogu koristiti hladni vjetar model. Velika hrpa materijala sa veliki različite mogućnosti svi proizvodi ovaj stroj, često primjenjuje u: polimera i resins、dyes、color pigment、ceramic、 glass、 uz atrazine、 pesticides、 carbohydrates、 mlijeka products、 rou acids、slaughterhouse byproducts、blood i riba jaja deterdžent i površinskih dirt、fertilizer、organic compound、inorganic spoj klase, itd.

4. treba da sušenje postupak je završen u trenu, produkt na približno sferni u osnovi može držati oblik kapljice, pa proizvod je razmaki 、fluidity i topljivost.

5. proizvodni proces je jednostavan, praktičan rad i lakšu kontrolu. Sprej za kosu se koristi za otapalo čiji udio vlage iznosi 40 ~ 60%, za poseban materijal čak i sadržaj vlage kao visok kao 90%, također može biti suše kao prašak proizvodi u jednom trenutku. Većina proizvoda ne treba satrti i probir nakon sušenja, pa smanjiti proces proizvodnje, pojednostavljenje Tehnološkog procesa i obećanje čistoće proizvoda. Za proizvod size、precision čestica i vlage, unutar određenog raspona, možete promijeniti za podešavanje radnih uvjeta, kontrola i upravljanje je vrlo jednostavno.

6. u zaštiti materijala od zagađenja i produžiti vijek trajanja uređaja, svi dijelovi kontakta s materijalom sve usvoji 1Cr18Ni9Ti inox materijala. Kako bi operacija lako, sustav kontrole koristiti Integracija operaciju, što znači taj uvesti koga u službu svaki dio ureñajem i Uključivanje/Isključivanje uređaja kontrolirati sve u ormar.

Tehnički parametri

Stavka

Jedinica

TP-S50

Max kapacitet

ml/h

5000

Raspon Temperatura ulaznog zraka

140° C ~ 300° C
Podesiva

Raspon temperature ispuh zraka

80° C ~ 90° C

Precizna temperatura

±1

Vrijeme za kosu

S

1.0 ~ 1,5

Brzinom pumpe za vodu

ml/h

5000

Sustavom za raspršivanje

/

Centrifugalne mlaznica

Sprej za smjer

/

Prema dolje ko struja

Električnih grijača

KW

9

Izvor topline

/

Električni

Ukupna snaga

/

10 KW 380V

Inox spremnik promjera

Mm

800

Praškom vraćanje stopa

%

≥95

Vrsta zakretanja Centrifugalne sprej


Komprimirani zrak rotacije

Okretati brzinom

o/min

25000

Promjer sprej pladanj

Mm

50

Dimenzije

Mm

1800 * 930 * 2200

Upit